torsdag 17 juni 2010

Anullering

Käre Gud.

Jag önskar göra en annullering av min mansbeställning. Det verkar som att något har gått fel. Antingen har jag inte läst det finstilta ordentligt, eller så har jag kryssat någon eller några rutor felaktigt?

Jag undrar om det kan vara så att jag kryssade i "bottenskrap" istället för "toppenkap", tex?

Vilket fel det än är som jag begått i min beställning så har den ju legat där hos dig i några år och jag har nog fått det som jag beställt, men jag undrar om det nu kan gå att ordna så att jag får en ny beställningssedel sänd till mig?

Det brådskar inte så mycket för jag lever nu efter tesen att ensam måste vara stark, men det vore önskvärt att det inte tog för lång tid.....? Jag har trots allt en önskan om att inte gå i pension ensam.

Jag lovar att vara betydligt mer noggrann när jag den här gången fyller i beställningen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

:) Lycka till!

Jo. sa...

Käre Gud!
Jag har samma problem som tidigare frågeställare och har inte heller känt mig helt tillfredsställd med resultatet av min föregående beställning. Kan det möjligtvis vara så att du haft problem med någon underleverantör och att detta i så fall orsakat kvalitetsdippen i leveranserna? Jag noterade att initiativförmågan var defekt på min senaste "man", så du skulle kanske kunna kontrollera den lite extra nästa gång?

Om jag också gör en ombeställning samtidigt som JCMAS, skulle du då kunna tänka dig att samfrakta för att spara på leveranskostnaderna? Vi har ungefär samma tidsramar som styr, då även jag hade tyckt att en ålderdom med sällskap hade varit önskvärd.

Tack på förhand.

Mitt i Fågelsången - byter snart namn sa...

Sen kan det ju vara så att leveransen har skett på "ersättningsprodukt-status" och då får man kanske räkna med att det som levererats inte till 100% fyller specen.

Men vem vet, det kanske inte måste vara 100% match? Är specen korrekt gjord? Är alla områden analyserade och täckta? Utlovades 100% match??? Vem har kvalificerat?

JCMAS sa...

Nä, jag säger ju det. Jag måste ha missat bland alla kryssen på specen...

100%.. Tror jag verkligen inte behövs. Så kräsen är jag inte. Och dem är de ju så himla lång lev tid på!

Jo. sa...

Jag misstänker att ju äldre man blir desto färre rutor finns det att kryssa i på den där beställningssedeln.

Väntar man tillräckligt länge finns det bara ett par grundläggande kvar.

___Man ___Kvinna

Å sa...

Hihi, vad roligt du skriver... fast jag hoppas ju att någon som mer överensstämmer med beställningen dyker upp i sommar hos dig.

Anonym sa...

*bottenskrap* tack för morgonens första skratt! ;)