söndag 13 maj 2012

Älskar

Jag älskar dig.
Jag vaknar med min mun mot din kropp, din doft in i mig, dina fötter mot mina. Lite vaknar du, ser på mig med ett leende, drar mig närmare så att huden blir komplett och blundar igen.

Du säger att jag är perfekt, mendet vet jag förstås att jag inte är. Men kanske är jag perfekt för dig? Kanske, kanske är det så. Du är perfekt för mig. Och du blir aldrig arg på mig. Att vara med dig är så mjukt. Lika mjukt som att lägga kinden mot din axel.

Vi har påbörjat en del av vår historia. Delen där du och jag lever tillsammans. Det är snart ett år sedan min mage slog en volt när du satt mittemot mig och pratade. Jag minns stunden exakt. Vi hade pratat flera timmar om allt mellan himmel och jord. Satt mittemot varann med varsin öl. Och pratade om öl. Helt banalt och inget särskilt just då. Men min mage sa. Och det pirrade till. Och jag förstod inte riktigt, för det var ju du. Som jag vetat vem du är så många år.

Jag tycker om att du känner mig. Och att du hör mig och ser mig och därför vet mig. Du vet vilken som är min favoritchoklad. Du vet mina svagheter och du vet vad jag inte tycker om. Och jag vet om dig. Det är tryggt. Jag är trygg. Men jag kommer aldrig, aldrig att ta dig för given.

Jag älskar dig. Så mycket. Du är det bästa som hänt mig på många år. Jag vill att du ska fortsätta hända mig. I många år till.
Skickat från min iPhone

10 kommentarer:

Anonym sa...

:)<3!

tigerlilja sa...

Så vackert. Önskar verkligen allt gott. Många år.

Åsa sa...

Fantastiskt fint

Y sa...

Åh vet du, jag tror jag minns ditt inlägg, då när du nämnde det märkliga i att känna så för någon som du ju redan var trygg med som kompis. Jag minns, för det kändes så rätt redan då :) Finaste kramarna, jag är så glad för din skull. Så riktigt, riktigt glad <3

JCMAS sa...

Åh tillbaka! Kram

JCMAS sa...

Tack. Det känns vackert.

JCMAS sa...

Myser och tackar... :)

JCMAS sa...

Ja, jag tror du kommenterade då med :)
Och ja, jag kände en grundtrygghet i att jag visste vem han var. Även om jag inte kände honom så väl. Det i kombination av idogt användande av färdigheter har gjort att jag lyckats hålla demonerna på avstånd och vara mig själv. Och det verkar vara precis så jag ska göra... Han är en fantastisk person och han lockar fram det bästa hos mig utan att jag blir alldeles rädd. Det är fint.
Och jättetack för att du blir glad!

Christian S sa...

Ett väldigt glädjefyllt inlägg, JCMAS. Jag är väldigt glad för din skull. Kärleken är underbar. Att ha någon att dela med sig av allt med och att ha någon att luta sig mot är något vi alla behöver.
All välgång önskas er.

Anonym sa...

<3 <3