onsdag 2 januari 2013

En stund

Och för en stund ett lyckofladder i mig. För att han kommer att ha just dig som pappa. För att han just nu sparkar runt i min mage. För att han har världens finaste storebröder. För att jag ska ha ett tredje barn. Det är riktigt, riktigt häftigt.

9 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag missade inlägget med maskeraden. Hurra, vad roligt, en bebis!
Grattis!

JCMAS sa...

Det är overkligt. Det som aldrig skulle bli. Min sorg. Och så blir det såhär. Men den här mannen. Den här underbara, kloka mannen.

Anonym sa...

Oiiiii! Jag blir helt till mig av lycka för dig. För honom. För er. Herrgud vad skoj med bäbä.
Pussar och kramar i mängder!

JCMAS sa...

Tack :)

JCMAS sa...

Du är så söt, fina! Japp, en bebbä på gång är det minsann. :)

Y sa...

Förstår du hur häftigt det är att ha fått följa dig genom skrivet och nu kunna läsa detta? <3 Och någonstans i märgen känna att det är precis rätt. :) Jag har fyra underverk och nu tänker jag att du får det Vackraste! Det du är värd <3 Tvåsamhet och Nytt liv, fantastiskt underverk, som kommer att delas med många. Han kommer att bli så älskad er lille. Jag är så otroligt glad för er skull, så glad! Sluta aldrig att tro på det goda nu, svackor kommer självklart de hör till, men sluta inte kämpa <3

Anonym sa...

Jag blir helt fladdrig. Fjantig. Och tramsig.
Det är ju underbart!
Hoppas du kan bli guidad av gott ljus bara. Så du inte går vilse i det mörka och gråa. Du är värd detta. Det bästa!
Kram.

Anonym sa...

Det är nog det, Regnnatt sätter ord på det. Att ha följt. Varit med. Allt det tuffa. Visst, det finns kvar. Men det finns också något annat om du bara vågar tro på det och se det. Eller som nu känna det. En explosion av lycka. det är därför jag inte kan sluta le tror jag när jag kommer in hit. In i märgen rätt. Precis så. Alla bitar ramlar på plats.

Christian S sa...

Och jag som upprepade gånger sa "hon kan ju inte vara gravid, hon är för gammal...". Pinsamt. Som om du skulle vara för gammal! Herregud. Ibland förtjänar jag verkligen mitt smeknamn "åsnan".
Grattis till graviditeten!