fredag 2 juli 2010

Semester

Nu har jag gått på semester.

Och eftersom jag har gjort det så har jag haft så mycket på jobbet innan så att jag inte har hunnit blogga. Och nu ska här packas och grejas så nu hinner jag inte blogga heller.

Vi får se när det blir ordentligt igen.

Skönt ska det bli med en vecka på Österlen med ME och Jo och alla, alla barnen!

Och en dejt har jag på måndag oxå. Eller vad man ska kalla det... Jo, typ dejt får det bli. Trots att han kommer till detta kvinnokollektiv och hälsar på oss allihopa så är det ju han "mannen som jag träffar lite då och då och som jag tänker på mycket".

Nu ska jag försöka komma på nåt smart sätt att packa våtdräkterna. Och inte glömma fennycklarna till brädan. Och minnas att min bil inte den allra största på jorden. Jag är toppenduktig på att packa mycket. Verkligen väldigt duktig.

Och sen ska inte tänka på att det råkar bli den hittills varmaste dagen i år som vi kommer att tillbringa ca 7-8 timmar i en bil.... Och slutligen ska jag inte irra omkring här hela natten eftersom jag ska köra i morgon.

1 kommentar:

Me, myself and I sa...

Ska göra samma resa, om en vecka. Jag har planerat godis och film till barnen, Kent på hög volym till mig och sen bara solglasögon på och njuta de där 7-8 timmarna. Vi får se om det blir så ... :)