torsdag 26 januari 2012

Utan och med

Nu är kl över midnatt och det har blivit den 27:e januari. Stora sonen fyller 17 år. Och jag har inte begått någon självskada på ett år. Den 26:e januari 2011 var den sista gången.

Och jag väljer medvetet att säga sista istället för senaste. För likaväl som sjäkvskadorna funnits med som självklara inslag i mitt liv, varje vecka nästan eller minst, sedan i tidiga tonåren, lika självklart är det nu att jag använder mig av andra strategier.

Jag vill och tror att det verkligen var den sista gången.

Dags att fira när vi vaknar, nu är det sovdags.

4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Tjoho, grattis!

Y sa...

Åh jag firar med dig, gläds åt allt du har hittat, gläds åt din styrka! Jag läser dig, varje inlägg, men inte ens kommentarer kommer lätt längre (teknikfel eller ej), själv är jag tystare nuförtiden, tror att det kanske är ett på sätt och vis gott tecken samtidigt som jag inte vill tappa orden. Det är som om man inte kan ha allt och jag vet inte varför.

Ha en fin dag idag, en riktigt fin <3

Ps. Jag tänker på ditt förra inlägg, att det du skriver nu skulle vara tråkigt - det stämmer inte, inte alls. Du är aldrig tråkig. Samtidigt tror jag att jag vet din känsla så väl. Och livet går inte ihop utan sömnen, det är där jag faller också. Kram igen (haha ordeverifieringen är puss)

tigerlilja sa...

Så fint och starkt. Hoppas du / ni firade ordentligt i dag!

JCMAS sa...

Tack alla fina!