torsdag 24 september 2009

tonårsdrömmeri


Hemma å packar idag då. Lyssnar på all gammal Noice som finns att hitta. Jag var medlem i Noicearmy när det begav sig... Minns så många av de tankar och tankar jag hade på den tiden när jag lyssnar på det här. Jag har också packat ner fotoalbumet med bilder på baaaaaaraaaa Hasse Carlsson. Det här med Noice föranledde en drogdiskussion med sonen. Eller diskussion... nä, han sa inte så mycket alls. Lyssnade. Först handlade det om musiken och vad de här killarna åstadkom när de faktiskt var i sonens ålder. Sen drogerna som tagit livet av två av fyra bandmedlemmar i Noice. Jag hoppas jag skrämde sonen ordentligt... Först lyssnade vi på Hasses späda Tonårsdrömmarröst och sen berättade jag om när jag träffade Hasse på plattan tio år senare. Det var ingen snygg syn kan jag lova.

Sonen skulle orientera i dag. Ha matsäck med sig. Jag ställde mobilen på larm för att inte glömma att skriva en lapp för att inte glömma att göra matsäcken. Så får jag göra för att komma i håg. Gick upp i morse och tack vare lappen som jag kom i håg tack vare larmet kom jag i håg att göra mackorna.

Nyss ringde sonen och berättade att han slängde matsäcken med soporna när han gick till tunnelbanan.

Ska jag vara glad för att kom i håg att ta med soporna....? Ja, det ska jag. Med en son som har ADHD får man vara glad för det ena och det andra och gilla läget. Han har i alla fall bestämt yrkeskarriär och jobbar mot att få G i alla ämnen. Han ska bli rörmokare. Det är en av hans tonårsdrömmar.

Inga kommentarer: