söndag 15 maj 2011

Hinner

Skulle ganska enkelt kunna sammanfatta mina senaste veckor med: "Jag
hinner inte. Jag räcker inte till".

Inte för de som behöver mig. Inte för det jag måste. Inte för det
jag vill. Inte för mig.

Jag hinner inte ens riktigt ta reda på vad jag måste och vill och
bör. En sak är jag säker på och det är att jag måste få mer
sömn. Men det hinner jag inte. Hur hamnade jag här nudå?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är där vi alla hamnar ibland, mer eller mindre frekvent. Det är livet, det kör ihop sig, blir kaosigt, ett tag. Sen lugnar det ner sig. Men under tiden gäller det att komma ihåg the big three - mat( i måttliga mängder på bestämda tider), sömn (närsom o gärna så mycket det går) och syre ( i berusande mängd ute). Då klarar man sig med näsan ovanför vattenytan tills livet bestämmer sig för att snurra lite långsammare igen. En fot framför den andra, skär ner på krav o måsten ett tag. Kram älskade faster!

Åsa sa...

Om man ändå inte hinner, kan man lika gärna stanna och ta kraft så man orkar med nästa pärs, brukar jag tänka. Ta hand om dig.

Åsa Hellberg sa...

Backa bandet och se var det gick snett?

JCMAS sa...

Åsa: Jag tänkte det i går kväll. Så jag släppte och tänkte ta ett luktagottbad och lägga mig tidigt. Vad händer då¨? Jorå. Lilla Sonen,: "Vaffan, har jag löss eller?"Jorå. Apoteket kl 23, avlusning, sängkläder, ja du hajjar... Lite så är det hela tiden. Surt. Löss på tonåringar? Han har väl lånat ut hatten...

Åsa H; Jag tror det gick snett då jag var tvungen att åka till Thahiland trots att jag inte hade tid och att det blev en kris när jag var där. INget att göra åt, bara att försöka komma i kapp nu.