onsdag 10 november 2010

Den onde, de goda, de glada

Vår katt är hemma nu. Opererad, ynklig-men glad över att vara hemma och få sova på mattes mage.

En väninnas vän startade en insamling på Facebook för att få ihop de pengarna som försäkringen inte skulle täcka. (20.000 av de 40.000). Jag fick nämligen nej till banklån för detta.

Ni kommer nog inte att tro det här, men insamlingen gav på en kväll från kl 16 till midnatt 7.100 sek från all möjliga håll och kanter. Allt från hundralappar av folk jag inte känner till tusenlappar från folk jag känner.

Sen kom ett bidrag från en som vill vara anonym. 10.000 sek. Hans motivering till att ge dessa pengar var otroligt fin. Det känns som att det helt var Tuffas egen förtjänst att han ville bidra, vilket känns varmt i magen för en kattmatte....Och vi kunde hämta vår katt igår tack vare det!

Alla människor som varit inblande i det här har varit så otroligt fina! Jag tror på mänskligheten!

Den ende som inte varit god i den här historien är den som gjorde det här mot Tuffa. Men, tro det eller ej-igen. Polisen ringde och berättade att de hade en misstänkt som skulle in på förhör.

Kanske kan han åka fast och få hjälp.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja alltså. Jag tror i grund och botten at människan ändå är god. Håll denna upplevelse i tanken när dunhar svårt för att hitta mittemelllan;)!
Bamsekramen!

Anonym sa...

Men kära nån vad fint!! Och skönt att hon är hemma igen. Kramar!

JCMAS sa...

Kramar i alla storlekar tillbaka till er båda.