torsdag 19 augusti 2010

Ettårsdag

I dag (ehh. igår, för fyra minuter sen) är det ettårsdagen för starten av min blogg.

Jag hade ett inlägg påbörjat om statistik och vilka länder som besökt bloggen och om vilka etiketter som använts mest (fast jag glömmer ju bara det så det blir helt missvisande) och vilket inlägg som är mest läst (Alla inlägg taggade med "saknad" samt "punkjävel" delar förstaplatsen) samt en massa annan statistik.

Men jag orkar inte skriva det inlägget.

I stället blir det ett varmt tack till Herr Nyström som fick mig att börja, till ME som alltid, alltid läser. Tack alla ni som läser och kommenterar. Tack Stora sonen för din tillåtelse att skriva om dig.

Extra tack till er trogna som följt bloggen nästen från start till nu. Vet att det finns en och annan som aldrig kommenterar, men som läser. Tack, ni nytillkomna som börjar läsa och blir kvar.

Min dag började med en skitful morgon fortsatte som en tråkig dag och avslutades med vin, pepparkakor och prat på en uteplats, en rejäl massage som hjälp mot att jag verkar sova med axlarna inkörda i öronen. Alltså en betydligt bättre kväll än vad morgon och dag erbjöd av livskvalité.

Jag släntrade nyss hemåt med min bh i handen och kände mig ändå rätt okej. Min yogi hjälpte mig med ett viktig beslut i dag. Jag ska följa hennes råd.

I morgon har jag bokat väckning och hoppas att morgonen inte blir en skitful en igen. Jag tror att en del i det är att jag har abstinens då jag inte får mina morgondopp längre...? Avvänjning tycks krävas...?

Fram för morgnar lika vackra som kvällar!

2 kommentarer:

Ann sa...

Ett lite försenat grattis på ettårsdagen. Skönt att din kväll blev skönare än morgonen. Trevlig helg :)

Singelmamman sa...

Grattis på ettårsdagen! Och hoppas att fredagkvällen är finare än fultorsdagsmorgonen.