måndag 15 februari 2010

Gnäll


Det här med plantorna, va... Det jag gör som är bra som jag ska fokusera på. Inte alltid helt lätt.

I dag tog jag in posten för första gången på två veckor. Hur enkelt är det att vara nöjd med att man tagit in posten samtidigt som det slår en att man inte gjort det på TVÅ VECKOR? Ursäkta mig. "Jamen, guuud- vad bra jag är! Jag klarar av att låsa upp en låda och ta ut lite kuvert med innehåll ur lådan. Yeeaahjj!"

Jag lagade middag i dag. Andra gången på tre dagar. Duktig flicka. En bönsallad i lördags och en tomatröra med couscous i dag. Jäkligt avancerat va. Hur lätt är det att vara nöjd med det när jag proppade i mig en massa (jag menar en massa!) chips i lördags. Jag gillar knappt chips ens!

Jag vägde mig i dag oxå. Tänkte väl att det var dags att slå mig själv i huvudet lite, det var ju några dagar sen sist. Funkade hur bra som helst. Tjoff, ba!

Status för dagen sattes nog när jag mötte honom i morse. Körde förbi varann i varsin bil. Han såg mig inte. Jag syns fan inte. Konstigt, med tanke på hur stor jag är...

Så. Tack för att jag fick gnälla av mig lite.

Jag har också jobbat som en iller, varit och tränat, tvättat en maskin med tvätt, städat lite i köket. Men det behövs städas igen, för nu har jag ju lagat den där maten...

Vattna plantor... Jaja. Krävs nog att man får sova lite om man ska orka det. Jag är väldigt trött, känner jag.

Nu gnällde jag visst lite till..?

Tröttgnäll..?

Nämen, höll på att glömma! För en stund sen när jag var på väg hem så smet jag inom videobutiken för att köpa cigg, dårå. Vilken låt spelades? Jorusåatt. Halo.Tänkte vända men stålsatte mig. Köpte mina cigg å hade brådis ut. Började inte gråta förrän jag kom innanför porten. Med syra i magen (och då menar jag inte den man SKA ha där för att kunna smälta maten) som sved som chili i ett öga.

Men nu har jag hört mer än en strof av den. Gick ju inte alls bra. Verkligen inte.

Nä, nu får det vara färdiggnällt för i dag. Ska hänga lite tvätt. Jätteroligt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som du är trött du... Gå å läggrej! /M

Anonym sa...

Men Snygg!! /M

JCMAS sa...

Schysst tillägg, dära. Du kom på dig, va? ;)