söndag 14 mars 2010

Nygammalt


Tänker tacksamhetstankar. Hur skönt är det inte att sitta hemma hos en granne, bli överringd till ytterligare en granne, ta våra glas vin i handen och knata över gården och bara ha lite schysst vardagshäng? Det hände förra veckan. Allt vardagsfix som blir så mycket enklare i det här "kollektivet" jag befinner mig i ;). Middagar, barnfix, handlande, vindrickande.....

Jag har rent hemma. Och har köpt lite nya grejer. Jag har förvisso gått på panodil hela helgen, men att göra mitt hem till ett bättre ställe att vara på gör mig nog friskare bara det. Det börjar så smått anta formen av så som jag vill ha det. Skippar kanske att byta till en större lägenhet ändå. Två dagar i rad har solen flödat in på balkongen, har kunnat ha dörren öppen och bara njuta. Vill jag inte ha den här balkongen och den makalösa utsikten i sommar? Jo, det vill jag. Jag har ju till och med plats för en innboende nu. Det får funka ett tag till. Min inneboende och lilla sonen såg till att det blev vinfläckar på sovrumsväggen i helgen oxå, så nu kanske jag kan få rumpan ur vagnen pch fixa de äckelgröna väggarna där oxå? Vore ju grymt. Och kanske nya golv i hall och kök? Jag har faktiskt lust. För första gången på länge har jag lust. Jag vill. Ny lampa, nya bord, nya stolar, en till ny lampa, en byrå. Och rent. Bra söndag.

Med sjuka i kroppen har jag annars varit lite ynklig och är mitt i en beslutsprocess som tär. Mina tankar snurrar kring samma ämne såväl i vaket tillstånd som i sömnen, uppenbarligen. Jag måste nog komma till ett beslut snart, för det här tar på tok för mycket av min energi. Men samtidigt måste det få ta sin tid, jag vill göra det som känns rätt för mig. I den mån det går. Lita på min magkänsla den här gången.

Nu ska jag skruva nån till grej här. Ny lampa i köket visas på bilden ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Word!
DiagnÅsen rockar
/M

JCMAS sa...

Jajjemän, it does!