måndag 24 maj 2010

Sängskruv

Jag har en dejt på fredag.

Tro det eller ej, med tanke hur lysande mitt dejtande har gått på sistone! Det jag har varit mest framgångsrik inom är liksom dissningar. Övervägande de från mig, faktiskt...Nåväl, nu har jag en bestämd i alla fall. Ordningen på hur den här dejten är upplagd är en väldigt annorlunda en. Det blev nämligen först bestämt att han skulle sova över här. Lite som av en händelse. I två nätter. Först några dagar senare kom vi fram till att vi nog var såpass nyfikna och intresserade och till och med förtjusta i varandra att vi ville ha en dejt.

Så nu ska jag för första gången ha en dejt där det på förhand är bestämt att vi ska spendera första natten ihop! Om det sen blir i varsitt rum eller att jag får sova på madrass på golvet eller om han hittar något annat ragg och sover där istället, det får framtiden utvisa. Men jag hoppas inte, för nu har jag sagt god natt till honom via telefon så många gånger att jag tycker det är på tiden att jag får göra det IRL. Och god morgon med för den delen ;)

Jag är verkligen en mästare på att skjuta saker på framtiden. Varför göra i dag vad du kan göra i morgon, liksom? En sån sak har varit att efterdra skruvarna på min IKEAsäng.... Ni vet, det måste göras. Redan för några månader sen började min säng gunga betänkligt och jag insåg att det var dags att efterdra skruvarna till benen. Men icke har jag gjort det. Sängen har gungat alltmer och har också under de senaste veckorna börjat gnissla rätt rejält. Inneboende har börjat ha synpunkter på att det låter för hemskt när jag vänder mig i sängen....

När jag insåg att det finns en möjlighet att jag kommer att dela säng med någon om ett tag så sa jag vid frukostbordet i går att det nu var hög tid att skruva säng. Varvid Inneboende utbrister "Ja, för Guds skull! Gör det! Annars får man väl inte sova en blund nästa helg!!" Nu tycker jag nog att hon är lite ofin i och med det uttalandet.... Jag tänkte nog mer på att sängen skulle hålla...

Jag gjorde det inte i går, skruvandet alltså, men idag var det så dags! Bort med täcken och kuddar och lådor under sängen, (samt ett tecken på att jag en gång i tiden var sexuellt aktiv, minsann!;) och vänd på säng för att skruva!

Jag inser att det inte sitter något ben där på sängen när jag ska sätta i gång.... Det står nämligen kvar på golvet!! Fnissande tar jag med benet ut och visar för inneboende. Här var det inte frågan om att efterdra utan snarare skruva fast. Jag går in i sovrummet och skruvar fast benet, rätt full i skratt. Ska sen sätta i gång med nästa ben. Det står också på golvet!! Två av fyra ben satt inte ens fast på sängen!

Alltså, fattar ni hur illa..... eller hur sjukt kul det här hade kunnat bli??

2 kommentarer:

Benu sa...

Det låter som att det verkligen kunde tagit skruv. Höhö

//Benu

Anonym sa...

Hoppas dejten går bra med eller utan skruv.. ;)